De Wake-Up Call Beweging is niet langer een vereniging zonder winstoogmerk!

 

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 23 november 2019 werd beslist om met onmiddellijke ingang over te gaan tot de vrijwillige ontbinding van de Wake-Up Call Beweging vzw.

De reden om over te gaan tot de ontbinding van onze vereniging zonder winstoogmerk is een gevolg van de steeds slechter wordende gezondheid van onze bestuursleden alsook vrijwilligers. De zwakke gezondheid van de meeste van onze medewerkers maakte het in de praktijk quasi onmogelijk om nog op een zinvolle manier verder te doen met de vereniging. De vrijwillige ontbinding van de WUCB was dan ook een noodzakelijke beslissing.

Wij wensen langs deze weg iedereen van harte te bedanken die de voorbije jaren aanwezig was op onze activiteiten of die steun verleende aan de WUCB in welke vorm dan ook.

 

Zonder jullie hulp stonden wij nergens. samen waren we sterk. 

*Personen die vragen hebben omtrent ME/CVS kunnen voor onbepaalde duur nog terecht op het e-mail adres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ook de website van de Wake-Up Call Beweging blijft nog een tijdje online, wellicht tot einde mei 2020.

Het ga jullie goed allemaal!

Vanwege het voltallige WUCB Team.

Breng ook een bezoekje aan www.12ME.be  -> nieuwe vereniging voor patiënten die lijden aan Myalgische Encephalomyelitis (ME) / Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS)

 

logo 12ME.png

 

Wakeupcallbeweging, waarom?

De wakeupcallbeweging is een onafhankelijke patiëntenvereniging die  een belangrijke rol speelt in het dynamiseren van het ME/CVS -en fibromyalgie beleid, met als hoofddoel een einde te stellen aan het wanbeleid van de voorbije jaren 

 

 

en het te vervangen door een menselijker, evenwichtiger beleid dat tegemoet komt aan de belangrijkste noden van de patiënten.

Lees meer

 

De kracht van onze organisatie zit in het verspreiden van informatie over ME, CVS en fibromyalgie.

 

fotobrochures.jpg

 

 


In de rubriek wetenschap brengen wij actuele en interessante wetenschappelijke artikels over ME/CVS die vertaald zijn naar het Nederlands.

Deze vertalingen zijn het resultaat van een gezamenlijk vertaalproject onder leiding van de Nederlandse ME/cvs Vereniging waarbij ME.gids en de WUCB een bijdrage leveren aan het vertaalteam.

Wij zijn er van overtuigd dat de sterkte van de stem van de ME-community in de toekomst zal moeten liggen in steeds meer bundeling van krachten, en zijn blij en ook trots dat die visie in deze vertaling gestalte heeft gekregen.


‘What’s in a name’ is een beleidsdocument van de Wake-Up Call Beweging vzw (alle rechten voorbehouden).


Als je over CVS praat kan je dat nooit doen zonder het over ME te hebben omdat de term CVS een “verruiming” is van een ziekte die oorspronkelijk ME genoemd werd.


tekst in opmaakCookies